maandag 20 november 2017

Opening Museum of Dogs op 19 december markeert mooie samenwerking tussen Dogparade010 en Theater Rotterdam!



'Waarom een Museum of Dogs bij ons in Theater Rotterdam? De Hal van de Schouwburg moet de Huiskamer van Rotterdam worden - en in een huiskamer horen natuurlijk honden!''
Melle Daamen, Directeur Theater Rotterdam & Baasje van Hond Pippa

Woef! Voor wie dacht dat met de Dogparade Poolparty, tevens de afsluiter van onze Summer of Dogs 2017, dacht dat wel gedaan was met de Doggy Events uit de koker van Team Dogparade010: die had het goed mis. We saved the best for last, althans, dat vinden wij, want op 19 december a.s. om 17.00 exact opent ons volgende project: het Museum of Dogs!

Ter ere van de reprise van de populaire familievoorstelling Woef Side Story van regisseur Pieter Kramer, presenteren Dogparade 010 en Theater Rotterdam het pop-up Museum of Dogs! Amateur, outsider en professionele kunstenaars en fotografen presenteren van 19 december 2017 tot en met 6 januari 2018 werk met als thema, hoe kan het ook anders: De Hond.

Enne - daarbij zit óók een werk van mijn hand. Welke? Daarvan zie je binnenkort een preview op mijn Witty Art Blog

De opening is op dinsdag 19 december om 17.00 uur in de Hal van Theater Rotterdam Schouwburg, Schouwburgplein 25 Rotterdam. Iedereen welkom, liefst in gezelschap van hond!

Na de opening is het Museum of Dogs dagelijks te bezichtigen van 11.00 tot 23.00 uur. Ook draait elke dag onze digitale dogshow (met bijdragen van het Nederlands Fotomuseum en Belasting & Douanemuseum) op de Mediawand in de Schouwburg en wel om 15.00, 18.00 en 21.30 uur.

En natuurlijk hoop ik jullie daar allemaal te zien, mèt of zònder hond!