Witty Organisatie

Behoefte aan praktische hulp bij de realisatie van je project of initiatief? Jij weet heel goed wat je wil en ook hoe, maar het is gewoon teveel werk? Of je expertise ligt op een heel ander gebied? Of je wil het niet allemaal zelf hoeven doen? Wat de reden ook is, maakdt niet uit. Jij hebt behoefte aan een stuk coordinatie of ondersteuning om jouw project of evenement te realiseren.

En als jij iemand zoekt die van aanpakken en doorpakken houdt, en dat ook kan...

Dan ben ik dé persoon bij wie je zijn moet.

En waarom dan wel?
Omdat ik daarvan overtuigd ben. En ja, natuurlijk vind ik dat, anders zou ik het niet aanbieden. Belangrijker, er zijn anderen die dat ook vinden: tevreden opdrachtgevers en klanten. Kijk hier wat zij zeggen over mij en mijn werk.

Wat voor ervaring ik heb?
Bekijk meteen mijn portfolio. Kun je zelf een indruk krijgen van wat ik allemaal aan kennis en ervaring in huis heb. Beter nog: máák die afspraak met mij, dan kunnen we zo snel mogelijk om tafel bekijken wat ik voor je kan betekenen.

En wat kost dat dan?
Geen klant is hetzelfde, en dus doe ik niet aan standaard uurtarieven. Dus: geen uurtje-factuurtje. Ik ga voor jou aan de slag op basis van een vooraf duidelijk afgesproken projectprijs. Geen gedoe vooraf; en ook niet achteraf.

Hoe werkt dat dan?
Samen bespreken we vooraf uitgebreid wat jij nodig hebt, aan coordinatie of ondersteuning. Samen bekijken we ook wat kan, waar ik je bij kan helpen en wat de kosten en baten daarvan zijn.

Maar ook: wat niet kan, vanwege net niet genoeg budget bijvoorbeeld. Dan kijken we dat misschien net even anders invullen, zodat het wèl kan.

Simpel, helder en behapbaar, zodat we allebei kunnen blijven doen wat we moeten doen, namelijk: ons werk!