Witty Art
Zoals ik hier al aangaf, ben ik ook beeldend kunstenaar. Ondernemend kunstenaar, wel te verstaan.

Onder de noemer Witty Art creëer ik vrij beeldend werk, wat ik zelf het beste kan omschrijven als een combinatie van cartoon & illustration art, surrealisme en urban expressionisme. Een mix van rauwe weemoed, bitterzoet verlangen en vooral (en in haar geval vaak ook letterlijke) inktzwarte humor.

Mijn kunst verhaalt over de rafelranden van het leven: ‘The Rock die The Roll het hof maakt, al dansend op een schijnbaar dode vulkaan. 

Nieuwsgierig naar meer Witty Art? Neem een (uitgebreid) kijkje op mijn Witty Art Blog of volg me op Instagram voor een (bijna) dagelijkse portie Witty Art.

Ook vervaardig ik Witty Art in opdracht en ben ik actief als illustrator voor boeken, gedichten, artikelen, columns, (bedrijfs)magazines, e.d. Tevens zet ik mijn verhalende en verbeeldende vaardigheden in voor coaching en workshops, zowel op kunstzinnig (beeldend) gebied als voor andere professionele doeleinden. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan het visueel verbeelden van een bepaald probleem of een uitdaging door middel van een getekende flowchart, roadmap - of zelfs in stripvorm.

Mogelijkheden te over! Interesse? Kun jij mijn vaardigheden als illustrator/visueel vormgever gebruiken? Stuur me dan een mailtje of neem contact met mij op via Facebook of Instagram.