Witty Coaching

NOOT VOORAF:
Momenteel ben ik bezig met het aanmaken van een apart blog voor mijn Witty Coaching aanbod. Zodat ik daar alle informatie over mijn coaching aanbod & aanpak kwijt kan. Helder en overzichtelijk, op één plek.

Witty Coaching:
Zet dingen in gang, krijgt dingen gedaan.

Ondernemers en andere initiatiefnemers op weg helpen naar een succesvolle start - of herstart. Van hun bedrijf, project of initiatief. Dingen in gang zetten en dingen gedaan krijgen. Dat is wat ik doe; en waar ik goed ik ben. En die kennis en ervaring deel ik graag met anderen.

Weet jij wel wat je wil maar niet waar je moet beginnen? Zie je overal en altijd beren op de weg? Last van blokkades in je hoofd? Verzin je continu excuses om dingen maar vooral níet te hoeven doen? Kun je moeilijk of helemáál niet omgaan met tegenslag?

Wat is Witty Coaching?

Eerst: wat is het NIET:
Witty Coaching is niet standaard, biedt geen kant- en klare oplossingen, werkt niet met toverformules en ook geen 6-, 10- of 88-stappenplan om je in no time van A naar B te brengen. Want, zo werkt het ook niet in de praktijk. Die is namelijk nogal weerbarstig.

Dus:

Géén standaardprogramma's, geen toverformules, geen valse beloftes. 

Wat is dan het dan WEL:
Witty Coaching gaat in essentie eigenlijk maar over één ding: hoe JIJ het beste uit jezelf kan halen om als ondernemer, als starter of herstarter, je doel te bereiken.

Witty Coaching gaat over: 
Zaken als 
- Hoe en waar je moet beginnen
- Doorgaan als het even goed tegenzit (of zelfs opnieuw beginnen)
- Bewaren van je overzicht (of weer terugkrijgen)
- Vasthouden van je motivatie (of weer terugkrijgen)

En daar help ik jou bij. Als coach en als sparringpartner. Door te adviseren, te inspireren en te motiveren. Door je een concrete aantal handvaten te geven, middelen of tools of hoe je het ook noemen wil, die jou in staat stellen (weer) in beweging te komen en stappen te maken en zo je doel(en) te bereiken. Maar ook: door je te helpen om nieuwe inzichten en ervaringen op te doen. Je grens te verleggen.

En ja, als het moet: door je een schop onder je kont te geven ;-) 

Voor wie: 
Zelfstandig ondernemers en andere initiatiefnemers. Ondernemende types van kunst, cultuur en de creatieve sector. Maar ook: zorg, welzijn, sociaal-maatschappelijk werk, wijk/buurtinitiatieven, enzovoorts. 

O ja, wat ook niet ontbreekt: een gezonde portie nuchterheid en humor. Het is soms al serieus en (in)spannend genoeg, het moet ook leuk blijven. En dat ís Witty Coaching absoluut! 

Welke mogelijkheden zijn er? 

Die varieren: 
- Met een groep: (inter) actieve workshop, dagdeel of een hele dag
- Een pittige sparringsessie van een dagdeel of een hele dag; 
- Meerdaagse cursus (serie workshops)
- Deelname specifieke programma's 
- Langer individueel coachingtraject

Zoals bovenaan deze pagina staat, is mijn coaching blog nu nog even in ontwikkeling. Denk jij dat ik je kan helpen, mail me dan voor meer informatie en eventueel een kennismakingsafspraak. Dat kan, als afstand een bezwaar is, ook telefonisch en via Skype.

Last but not least: 

Waarom ik? 
Nu kan ik je daarvan wel proberen te overtuigen, maar dat doe ik niet.
Want: er zijn anderen die dat veel beter kunnen en wel hier.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ik zoal gedaan heb de afgelopen jaren, klik dan hier.