What's Witty

Noot vooraf:
Momenteel ben ik bezig met het aanmaken van een apart blog voor mijn Witty Coaching aanbod. Daar komt alle informatie over coaching en trainingen overzichtelijk en helder kwijt kan.

Welkom bij TWC Works: Witty Works, Projects & Art. 

Wie ik ben? 
Christy de Witt, creatief ondernemer èn ondernemend kunstenaar. Initiator van Witty Works & Projects, Maker van Witty Art. Aanjager, wegbereider, kwartiermaker. Creator, Inspirator, Facilitator. 

Wíe ik ben? Voor een nadere kennismaking met mijn persoon klik je hier.

Voor wat ik doe en wat ik jou kan bieden, lees snel verder! 
Wat heb ik jou te bieden: 
Concreet: ik help jou met de realisatie van jouw project of jouw idee. Dat kan bijvoorbeeld een project zijn waarbij je helemaal vanaf 0 moet beginnen maar ook eentje dat hopeloos is vastgelopen. En dat doe ik met inzet van al mijn zakelijke kennis en ervaring èn mijn creatieve blik en vaardigheden als kunstenaar. Twee voor de prijs van één, zeg maar!  

Dat kan op de volgende manieren: 

- Coördinatie & Organisatie
Praktische hulp bij de realisatie van je project, evenement of manifestatie. Dan huur je mij in voor een stuk coördinatie of ondersteuning bij de voorbereiding en/of de uitvoering.
Klik hier voor de mogelijkheden.

- Coaching & Advies
Een stuk advies vooraf of begeleiding tijdens de uitvoering van je project, event of manifestatie. Voor als je het even niet meer weet, het overzicht kwijt bent. Een frisse blik. Zodat je weer overzicht krijgt en vooral inzicht in welke keuzes en mogelijkheden je hebt om je doel te bereiken.

- Workshops & Trainingen
Daarnaast geef ik ook workshops en trainingen op het gebied van fondsenwerving. Onder het motto: Fondsenwerving = Fun = FUNdraising. Geschikt voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met fondsen werven.

En voor als je helemaal vastzit en niet vooruitkomt, verzorg ik creatieve inspiratiesessies. Van één-op-één-brainstormsessies en interviews tot interactieve workshops voor kleine groepen (max 6 tot 8 deelnemers).

Ok. Een hele hoop informatie. Nog één vraag dan (met een antwoord in twee delen): 

Waarom ik?
Omdat ik mezelf gerust een ervaren organisator van projecten en evenementen mag noemen. Een flinke dosis kennis, kunde, expertise en ervaring op de volgende gebieden: creatieve concept- en projectontwikkeling; communicatie en marketing; fondsenwerving en sponsoring; public relations en campagnes (ja, óók multi- en crosschannel, on/offline); copyrwiting en tekstredactie; werken met en begeleiden van vrijwilligers. En dat voor een diversiteit aan (non profit) organisaties en bedrijven.

Genoeg ''Christy over Christy'': 

Nieuwsgierig naar wat andere mensen zeggen over mij?
Klik dan hier.

Nieuwsgierig naar wat ik zoal doe of gedaan heb?
Bekijk mijn portfolio hier.

Verdere vragen of meer informatie? Neem gerust contact met me op