Witty Stadsverhalen

Witty Stadsverhalen zijn mijn eigen, kleine, persoonlijke observaties van dat, wat mij opvalt en wat ik waarneem tijdens mijn vele rondjes door de straten van mijn stad - en, bij tijd en wijle, uitstapjes naar andere steden. Vastgelegd in woord en beeld. Een stukje tekst, soms uitgebreid, dan weer minder, begeleid door foto's of illustraties. De ene keer puur anekdotisch van aard, dan weer beschouwend en soms een tikkeltje maatschappijkritisch. Mijn hoogstpersoonlijke, Witty Blik op de omgeving waarin een groot deel van mijn leven zich afspeelt: het stadslandschap. Of, zo u wilt, de urbane samenleving in een grootstedelijke omgeving.

Noem het kleine stadsverslagen, stadsobservaties, stadsverhalen. Beschouw het als mijn Witty Window on the City, vrij naar Robert Delaunay's prachtige serie Les FenĂȘtres sur la ville/Window on the City.

Mijn enige bescheiden hoop is dat ze op de waardering van die andere waarnemer, de lezer van dit blog, kunnen rekenen. En natuurlijk sta ik open voor feedback en/of andere reacties! Laat een comment achter onder deze pagina, stuur mij een mail of een PB via Facebook!

Hier een overzicht van mijn Witty Stadsverhalen

2017:
'Veerkrachtige vondeling op weg naar...'
'Van de straat, street culture & straatconsumentisme'

2016:
'Over de Brug: een brug zonder terugkeer'
'Over Wonderdokters en Wondrot'
'Over lege koffers en levens vol verhalen' 
'Pure Ambacht: een bijzonder soort brood op de plank'
 'Thuisloos heeft vele gezichten...'
'Zwerfknuffel met een drankprobleem?'
'De laatste rustplaats van een liefde'
'Desolaat rookbeleid voor de vrouw'
'Ons Is...' zomaar een straat in Rotterdam West, op 5 mei...