dinsdag 11 juli 2017

De Makers Expo in het Museum van de Wijk komt op gang!



Inmiddels begint ook de Makers Expo die ik samen organiseer met de mannen van Cretopia Rotterdam, steeds meer op stoom te komen. Inmiddels heeft zich een groep van ongeveer 20 Makers aangemeld, waarvan de meesten woon- of werkzaam in of rondom Het Oude Westen, van beeldend kunstenaars, ontwerpers, ambachtslieden en architecten. Zo belooft de expo een mooie showcase te worden van de diversiteit van het makerschap in dit gebied, meer nog, het wordt een echt Museum van de Wijk, waarbinnen Makers (en ook MeeMakers) de mogelijkheid krijgen een selectie van hun kunstzinnige en creatieve producten te tonen en deze aan een breed publiek te presenteren. 

De expositie opent a.s. zaterdag 15 juli om 16.00 uur in Toko51 onder het genot van een hapje en een drankje, natuurlijk verzorgd door lokale ondernemers, namelijk Gall & Gall West-Kruiskade en Restaurant De Kade. Momenteel werken we nog aan het openingsprogrmama, zodra daar meer over bekend is hoor je het hier op dit blog of natuurlijk op de Facebook-pagina van Maak Het Mee010!

Alle details vind je ook in de digitale uitnodiging hieronder.



De Makers Expo is een initiatief van Cretopia Rotterdam en TWC Works
en wordt mede mogelijk gemaakt door:  Gemeente Rotterdam | Gebiedscommissie Centrum Alliantie West-Kruiskade Winkeliersvereniging West-Kruiskade, Echt Rotterdam Cultuurscout Centrum | Cultuurscouts