dinsdag 16 februari 2016

Op gesprek bij Radio Brasa: grenzeloos, kleurrijk en divers!

Onlangs was ik ook te gast in de studio van Radio Brasa. Niet voor een radio-interview of iets dergelijks, maar om achter de schermen kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe samenwerking.


Radio Brasa is, in hun eigen woorden, een interactief radiogezelschap dat betekenisvol radio maakt voor liefhebbers van Black Music & Caribische muziek. En dat in de breedste zin des woords: een muzikale reis langs merengue, salsa, kaseko, bachata maar ook blues, jazz, soul, ska en reggae. Ook is er aandacht voor bijzondere Caribische muziekstijlen. Dagelijks heeft Radio Brasa in hun shows contact met mensen uit verschillende delen van de wereld: niet alleen uit Nederland, maar ook uit Suriname, Caribisch Nederland, Curaçao en Sint Maarten.

Maar Radio Brasa gaat verder dan muziek alleen. Het is ook een plek voor (online) debat over actuele onderwerpen die leven bij de achterban, zoals talentontwikkeling en het bevorderen van ondernemerszin.

Kleurrijk, divers en de grenzen voorbij. En daar kan ik mezelf helemaal in vinden. Het werd dan ook een positief gesprek, met binnenkort een vervolg!

Benieuwd? Luister zelf, via Ziggo op 91.4 of online via de website.