dinsdag 18 juni 2013

Geslaagde opening Sint Maria's Gallery!

 
Vrijdag, 14 juni jl was dan de opening van het nieuwe TWC project Sint Maria's Gallery in Rotterdam. Deze nieuwe, bijzondere want rondreizende, pop up galerie opende op haar eerste locatie in de Sint Mariastraat 142-B met een expositie van kunstenaarscollectief Bij Gelegenheid.

Samen met compagnon Wendy Scholten, verantwoordelijk voor de inrichting van de ruimte en de samenstelling van de expositie, heette Christy de Witt de aanwezigen welkom. Met een korte toelichting op de galerie, het idee en het concept er achter, en vervolgens met een inleiding op de getoonde expositie. Daarna was er volop gelegenheid een praatje te maken met de aanwezige kunstenaars van Bij Gelegenheid. 

Tijdens de opening werd tevens het nieuwe logo van de galerie onthuld. Vormgever Karin Röling / Röling Ontwerpt, één van de vaste samenwerkingspartners van TWC, voorzag ''Maria'' van een nieuw gezicht. Een zeer geslaagde, goed bezochte en fijne avond in een ontspannen en gastvrije sfeer en de aftrap naar nog meer veel moois: exposities, art events, netwerkbijeenkomsten en workshops, om maar wat te noemen!

Hieronder een kleine foto-impressie van de opening, gemaakt door fotograaf Laura Zwaneveld.



Neem ook een kijkje op de Facebook pagina van Sint Maria's Gallery (ook te bekijken als je geen Facebook-profiel hebt of wilt hebben).

De expositie van Bij Gelegenheid (waarvan Christy als kunstenaar ook deel uitmaakt) is nog tot en met 30 juni te bezichtigen. Sint Maria's Gallery is open op vrij-/zater-/zondagen van 12.00 - 18.00 en daarbuiten op afspraak.

Sint Maria's Gallery is een initiatief van TWC Network | TWC Artwork. 

Concept & uitvoering: Christy de Witt & Wendy Scholten.
Sint Maria's Gallery wordt mede mogelijk gemaakt door Woonstad Rotterdam