woensdag 6 september 2017

Who let the Dogs swim? Dogparade010 Poolparty is back!



Who let the Dogs swim? We do, Dogs of Rotterdam!

Want, na het overweldigende succes van afgelopen jaar, kon het niet uitblijven: de Dogparade010 Poolparty komt er weer aan! Net als vorig jaar stelt het Rotterdamse Van Maanenbad ter afsluiting van het buitenseizoen het sfeervolle buitenbad weer open voor de Dogs of Rotterdam.

Op zaterdag 23 september kunnen de Rotterdamse honden en hun baasjes zich iets voor 12.00 uur melden bij de buitenpoort van het Van Maanenbad. Dan is het wachten tot onze Celebrity Badmeesteres van dit jaar, niemand minder dan de enige echte Marja van Katendrecht, het startsein geeft voor in totaal twee uur onbekommerd zwemplezier voor, door en met honden. Trainer Sabine van Biene van Social Canine Club is aanwezig om een oogje in het zeil te houden en om die honden die voor het eerst met de pootjes te water gaan of wat bangig aangelegde viervoeters de helpende poot te bieden. Deelname aan de Poolparty is geheel en al gratis! 

Bekijk om in de stemming te komen nog even het sfeerverslag van vorig jaar hier

Je vindt alle verdere updates Dogparade010 op Facebook | Twitter en check ook ons Dog Blog.




Het flyerontwerp is natuurlijk weer van de hand van de vaste Dogparade010 ontwerper Francien Verhulst/Grootzus en Team Dogparade010 dankt wederom Veenman+ voor het drukwerk.