dinsdag 23 augustus 2016

Dogparade 010 breidt uit met zwemmende honden tijdens poolparty op 17 september!


Dogparade010 is méér dan de inmiddels aardig bekende bonte stoet over de Rotterdamse Kruiskade, waarbij de 'Dogs of Rotterdam' (en natuurlijk ook van buiten de stad) samen met hun baasjes paradeerden over de dogwalk. Dogparade010 breidt uit, met diverse andere ludieke evenementen in de stad die elke keer weer de bijzondere band vieren tussen Hond en Mens. Houd daarvoor de komende tijd onze Facebook-pagina goed in de gaten. 

En wie dat al doet, zal het niet ontgaan zijn! Op zaterdag 17 september is er de heuse Dogparade010 Poolparty. Ter afsluiting van het zomerseizoen stelt het Rotterdamse Van Maanenbad het buitenbad voor één keer open voor honden en hun baasjes. Van 12.00 tot 14.00 uur kun je met je viervoeter voor gratis en voor niks terecht aan de Van Maanenstraat 6 (ingang bij de poort, naast het zwembad) voor een heerlijk ouderwets potje pootjebaden, onder toezicht van celebrity badmeester John Buijsman!


Speciaal voor deze gelegenheid ontwierp onze trouwe Dogparade010 vormgever Francien Verhulst met haar bedrijf Grootzus weer een heerlijke 'Doggy Flyer', die geheel belangeloos werd gedrukt door de Rotterdamste van alle drukkers: Veenman+!

Verder werkt Team Dogparade010 alweer druk aan volgende nieuwe Doggy Events, waaronder natuurlijk het hoogtepunt van het hondenjaar, de derde editie van de enige echte Dogparade Dogwalk. De voorbereidingen daarover zijn alweer in volle gang!