donderdag 7 april 2016

Het is Goed Matchen in Mooi, Mooier Middelland!


Een goede avond gisteren, in het Wijkpaleis in het kader van Mooi, Mooier Middelland. Een echte Meet & Match tussen creatieven op elk denkbaar gebied (van kunstenaar tot ontwerper, van tekstschrijver tot communicatie-strateeg en alles daar tussenin en daarbuiten) om te praten over de opgaven en bijbehorende opdrachten in dit gebied, waar bewoners en ondernemers op eigen wijze de krachten hebben gebundeld om van Mooi naar Mooier te gaan. 

In aanwezigheid van ondergetekende, natuurlijk!

En natuurlijk zou ik niet Witty zijn als ik niet een paar mooie, creatieve plannen voor dit stukje Rotterdam heb. Daarover binnenkort de eerste gesprekken en brainstorms - maar, niet te veel want er moet vooral worden gedáán. Iets met Niet Teveel Woorden en Vooral Dóen!

Wordt vervolgd!

Hieronder nog een aantal foto's ter impressie van de avond, met onder andere Lot Mertens (gebiedsmanager), Marieke Hillen (Het Wijkpaleis, de Plek om het te Maken), Carla Evora-Delgao Swiatkovski (directeur Singeldingen), Nico Haasbroek (heel veel maar in deze hoedanigheid vooral De Middellandman) en vele, vele anderen.