dinsdag 2 juni 2015

De Dogparade 2015 komt naar De Kade op zaterdag 13 juni!


Een heel leuk en supertof project waar ik aan meewerk is De Dogparade 010. Een leuk, ludiek en laagdrempelig evenement dat het eeuwenlang verbond viert tussen de mens en zijn meest loyale metgezel: de hond.

Op zaterdag 13 juni 2015 verandert de Rotterdamse West-Kruiskade in een ware Doggy Heaven! Schrijf jouw hond in voor de verkiezing van De Ultieme Hond en maak kans op Super Doggy prijzen. En kom naar de Doggy Markt op het Tiendplein, met allemaal leuks en lekkers voor jouw trouwe viervoeter!



Host voor de dag is de meest Rotterdamse van al uw MC's, namelijk Jack F. Kerklaan en de deskundige jury o.l.v. niemand minder dan actrice en theatermaker Loes Luca buigt zich over welke Lucky Dog er met de titel Ulltieme Hond vandoor gaat. Voor de winnaar ligt er natuurlijk een 'Echt Honds' Prijzenpakket klaar. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Cat met haar Dog Sounds.

Lees alles en meer over op de Facebook pagina van de Dogparade 010, ook hoe je je hond kunt opgeven. 

Of schrijf je hond in vanaf 1 juni bij Dierenwinkel De Rimboe, West-Kruiskade 85 Rotterdam. 

De Dogparade 2015 is een initiatief van Stichting De Hort Op! en wordt mede mogelijk gemaakt door Alliantie West-Kruiskade, Rotterdam Festivals, Dierenwinkel De Rimboe, BRIT Petfood, YARRAH Bio Organic en Slagerij Schell.
De Dogparade is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht hier.

De Dogparade 2015 is een vervolg op de Dogparade, die plaatsvond als onderdeel van Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa.

Team Dog Parade 2015 bestaat uit:
Concept & Productie: Mieke van der Linden, cultureel producent
Productie (voorbereiding): Mirjam Klootwijk 
Productie (uitvoerend), pers & tevens DJ Cat: Cathelijne Beijn 
Productie (ondersteunend), pers en fondsenwerving: Christy de Witt