maandag 22 september 2014

Marché du Nord: de kunstmarkt van Route du Nord keert terug op zaterdag 27 september!


Ook dit jaar organiseert TWC weer in samenwerking met Route du Nord 2014 de kleinschalige kunstmarkt Marché du Nord. 'Part Deux' is dit jaar op zaterdag 27 september, middenin het hart van de kunstzinnige route, want pal naast het in Rotterdam bekende wagonrestaurant Gare du Nord. Deze 'vegan bio bistro' is een van de culinaire hotspots van het steeds populairder wordende ZoHo ofwel het Zomerhofkwartier. Een mooiere aanleiding om cultuur en culinair met elkaar te combineren, is er niet!

Marché du Nord
Staat voor kleinschalig, toegankelijk en laagdrempelig. Kunst kopen voor een prikkie. Ongeveer 15 tot 20 kunstenaars verkopen op een ‘Montmartre’achtige, kleinschalige kunstmarkt hun werken. De prijzen van de werken liggen gemiddeld tussen de € 5 en € 100,- tot maximaal € 150,-. Met deze markt wordt kunst toegankelijk gemaakt voor een groot publiek. De eerste editie, op zondag 9 juni 2013 en op locatie Teilingerstraat, was een zeer geslaagde. Daarvan hieronder een paar beelden ter impressie. 




Kunstenaars en creatieven gezocht voor deelname markt!
Marché du Nord heeft nog plek voor deelnemers. Ben jij beeldend kunstenaar, fotograaf, vormgever, ontwerper, etc. en woon en/of werk jij in Rotterdam e.o.? En heb jij betaalbaar werk in de aanbieding (in de prijscategorie tot maximaal € 150-)? EN wil jij dat werk graag onder de aandacht brengen van een breed en geïnteresseerd publiek van kunst en cultuurliefhebbers? Dan is dit je kans!

Meld je NU aan voor Marché du Nord 2014 door hier je deelnameformulier in te vullen.
 
De investering in een kraam is voor een beetje creatief ondernemer snel terugverdiend, want die bedraagt slechts € 35,-- exclusief 21% BTW. Uiteraard ontvang je na inschrijving een bevestiging van deelname en een factuur voor je administratie.

Er is maar beperkt plek, dus zorg wel dat jij er tijdig bij bent. Want Marché du Nord, dat wil jij natuurlijk niet missen!



Het ontwerp voor de flyer van Marché du Nord is ditmaal van de creatieve hand van Gladys Jacobson.