zondag 17 maart 2013

TWC werkt mee aan de eerste 'Culture of Tibet'

Sinds begin dit jaar werkt TWC samen met Linde Stelling en Ginny Warner, de initiatiefnemers van de eerste editie van 'Culture of Tibet'. TWC biedt advies en support op het gebied van communicatie, promotie en marketing. Een mooi project om aan mee te werken! 


'Culture of Tibet' is een reeks ontmoetingen tussen de Tibetaanse cultuur en Westerse kunst, met films, muziek, workshops en lezingen. Een dag, die in het teken staat van kunst en cultuur in al haar verschillende uitingsvormen. 

Van performances tot zandmandalarituelen (door de bekende Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu) en lezingen (o.m. door Lama Jigmé Namgyal) tot aan een filmprogramma, met de vertoning van drie bijzondere Tibetaanse films. Zo worden vertoond: Brilliant Moon, Tibet in Song en de exclusieve Nederlandse voorpremière van Drapchi, inclusief een Q&A met hoofdrolspeelster Namgyal Lhamo. En nog veel, veel meer. 

'Culture of Tibet' vindt plaats op zaterdag 20 april vanaf 11.00 uur in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. 

Voor meer informatie over het festivalprogramma: www.cultureoftibet.nl
Voor meer informatie over reserveren en bereikbaarheid: www.hartlooper.nl 

'Culture of Tibet' is een must voor iedereen die al bekend is met de Tibetaanse cultuur maar ook prima geschikt voor diegenen die eens op een leuke en toegankelijke kennis hiermee willen maken.