woensdag 18 mei 2016

Waanzinnig trots op de nieuwe Dogparade010 flyers en posters!



Team Dogparade010 is supertrots op het mooie ontwerp van de flyer, poster en banner voor de komende editie van Dogparade010 op 4 juni a.s. Een prachtig ontwerp weer van Grootzus, onze vaste ''huisontwerper'' en mede mogelijk gemaakt door onze genereuze hoofdsponsor YourDog!

De tijd vliegt, nog maar enkele weken en dan is het zover. Dan is op zaterdag 4 juni om 12.00 uur de aftrap voor de Dogparade010, als, net als vorig jaar, Captain Jack Kerklaan weer het startsein geeft voor de vrolijke parade van honden en hun baasjes. Net als vorig jaar leidt het parcours van de Kop van de Westersingel naar het Tiendplein, waar de verkiezing zal plaatsvinden van De Ultieme Hond èn de RTV Rijnmond Publiekslieveling!


Meedoen? Lees hier hoe:
Vanaf a.s. vrijdag 20 mei start de enige echte officiele inschrijving voor de Dogparade. Wil jij met je hond verzekerd zijn van deelname? Mail dan naar meedoendogparade010@gmail.com. Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken.

Niet zo van de digitale? Meld je dan aan bij Dierenwinkel De Rimboe aan de West-Kruiskade. Eigenaar en mede-organisator van de Dogparade010, Esdra Baris, helpt je graag met je inschrijving!
Ook hiervoor is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tevens is het ook nog mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven. Meld je dan op 4 juni om 12.00 uur bij het verzamelpunt aan de Kop van de Westersingel bij het Oorlogsmonument.

Wees er ook dan tijdig bij, want VOL=VOL!

Het inschrijfgeld van € 2,50 per deelnemende hond gaat in zijn geheel naar Stichting Hulphond Nederland.

Lees alle informatie vooral na op de flyer en posters en natuurlijk op onze Dogparade010 Facebookopagina en de speciale Dogparade010 Eventpagina!


Dogparade010 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Alliantie West-Kruiskade, Rotterdam Festivals, Stichting BIZ Gebruikers West-Kruiskade e.o.. Gemeente Rotterdam/Gebiedscommissie Centrum, Dierenwinkel De Rimboe, RTV Rijnmond en YourDog.