woensdag 15 mei 2013

Een verse flyer voor Marché du Nord

Zoals inmiddels meer en meer bekend wordt, vindt op zondag 9 juni de kleinschalige kunstmarkt Marché du Nord plaats. De markt is onderdeel van de bekende kunstmanifestatie Route du Nord, dit jaar van 7 t/m 9 juni op diverse plekken in het Zomerhofkwartier in Rotterdam-Noord. Jaarlijks trekt deze kunstroute gemiddeld zo'n 5.000 bezoekers.
Marché du Nord biedt een breed aanbod aan aansprekende, toegankelijke en betaalbare, dus vriendelijk geprijsde kunst en kunstproducten, vervaardigd door (overwegend) Rotterdamse kunstenaars en creatieven. En, er is nog plek om zelf mee te doen!

Ben jij kunstenaar of creatief ondernemer en heb jij werk in de prijscategorie tot maximaal € 250,-- en wil jij dit te koop aanbieden tijdens Marché du Nord? Meld je dan aan via info@twc-network. Of meld je hier online aan!

Doe dat voor 25 mei, want dan betaal je geen € 45,-- voor een kraam, maar slechts € 35,-- (exclusief BTW).

De organisatie van Marché du Nord is in handen van TWC, uiteraard in nauwe samenwerking met de Route. Op verzoek van TWC ontwierp de talentvolle Shelly Rickey, de ene helft van het onvolprezen duo The Uke Box en The Jumping Flea Market, bijgaande flyer.