maandag 6 mei 2013

TWC zoekt nieuwe deelnemers voor kunstmarkt Marché du Nord!

 


TWC organiseert op zondag 9 juni de nieuwe, kleinschalige kunstmarkt Marché du Nord, als onderdeel van de jaarlijkse kunstmanifestatie Route du Nord 2013.

Route du Nord 2013 biedt kunstenaars en creatieven diverse mogelijkheden om zich te presenteren. Naast het exposeren van kunstwerken, is er de mogelijkheid tot deelname aan een nieuwe, kleinschalige kunstmarkt. Marché du Nord wil de bezoekers van de Route trakteren op een breed, toegankelijk en betaalbaar aanbod aan unieke kunstwerken en kunstzinnige producten. Verkrijgbaar tegen een vriendelijke prijs, vervaardigd door Rotterdamse kunstenaars en creatieven.

Marché du Nord vindt plaats op zondag 9 juni van 12.00 tot 18.00 in de Teilingerstraat in het Zomerhofkwartier. Middenin het bruisende hart van Route du Nord, dat jaarlijks gemiddeld 5.000 bezoekers trekt.

Kunstenaars en creatieven gezocht voor deelname markt!
Marché du Nord heeft nog plek voor deelnemers. Ben ij beeldend kunstenaar, fotograaf, vormgever, ontwerper, etc. en woon en/of werk jij in Rotterdam e.o.? En heb jij betaalbaar werk in de aanbieding (in de prijscategorie tot maximaal € 250,--)? EN wil jij dat werk graag onder de aandacht brengen van een breed en geïnteresseerd publiek van kunst en cultuurliefhebbers? Dan is dit je kans! 

Meld je aan voor Marché du Nord en stuur een email naar info@twc-network.nl o.v.v. je naam/bedrijfsnaam, contactgegevens en een korte omschrijving van je werk plus de maximum verkoopprijs van je werk.

Doe dat voor uiterlijk 25 mei a.s. want snelle beslissers ontvangen nu nog extra voordeel. Zij betalen namelijk geen € 45,-- voor een kraam maar het vroege vogel tarief van slechts € 35,--!  
Er is maar beperkt plek, dus zorg dat jij er tijdig bij bent. Want Marché du Nord, dat wil jij natuurlijk niet missen! 

Meer informatie vind je hier

Route du Nord 2013
Na tien succesvolle kunstroutes in het Oude Noorden van Rotterdam, verhuist Route du Nord dit jaar naar het Zomerhofkwartier. Dit gebied is grofweg gelegen tussen de Teilingerstraat en het voormalig Station Hofplein in Rotterdam-Noord. In en rondom onder andere de Mini Mall en in samenspraak met lokale clubs, galeries en winkels, vindt hier van 7 tot en met 9 juni de elfde editie plaats van het populaire Route du Nord, nu dus uitgebreid met kunstmarkt Marché du Nord (op de zondag).
Meer informatie over Route du Nord vind je hier.