zondag 1 september 2013

TWC organiseert Baas In Eigen Buurt festival samen met Buurtflirt en Enthousiasmeur


Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt het festival 'Baas In Eigen Buurt' plaats, georganiseerd door Buurtflirt, Enthousiasmeur en TWC.

Het Baas In Eigen Buurt festival is een tweedaags inspiratie evenement in een bijzondere buurt in ontwikkeling: het Rotterdamse Nieuwe Westen. Het Burgemeester Meineszplein en omstreken staan dan in de spotlights. Samen met Buurtflirt en Enthousiameur organiseert TWC twee bomvolle dagen voor bewoners, Rotterdammers, ondernemers en professionals.

Programma:
Bestaat uit o.m.: een seminar voor professionals op de vrijdag, een avontuurlijke ontdekkingstocht langs onbekende en verborgen plekken op de vrijdagavond & op de zaterdagmiddag een gezellige markt met een breed aanbod aan (lokale) horeca, kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap en wijkinitaitieven.

Kijk voor meer informatie ook op de Facebook-eventpagina. Vanaf 18 september komt het definitieve programma online!

De inschrijving voor deelnemers aan de markt is NU geopend. Een kraam huren kan al vanaf € 45,--, meld je hier aan.

Seminar voor professionals
Het programma voor professionals op vrijdag 18 oktober gaat in op de hedendaagse uitdagingen van gebiedsontwikkeling op wijkniveau. Het programma zoomt in op innovatieve samenwerkingsverbanden tussen burgers, beleidsmakers, ondernemers en het bedrijfsleven. Hoe krijgen deze samenwerkingsverbanden vorm en houden zij stand? De dag kent een plenair gedeelte in de ochtend en de vroege middag; de dag wordt afgesloten met een actieve ''DIY'' sessie en uiteraard een netwerkborrel.

Voor diegenen die dat vooraf aangeven bij aanmelden is er tevens een smakelijke maaltijd en deelname aan een wel heel verrassende rondleiding langs bijzondere locaties in de buurt.

Geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar professie of anderszins met deze onderwerpen te maken heeft.

Tickets zijn nu hier verkrijgbaar.