woensdag 23 augustus 2017

Studio PuRRR opent de deuren voor bezoekers tijdens het Kadefestival 2017!


Voor onze Studio PuRRR-partner Schiezicht houd ik me, zoals misschien bekend, bezig met o.m. de communicatie. Zo houd ik de Schiezicht-website bij en draag ik zorg voor de verzending van de maandelijkse Nieuwsbrief van deze wijkonderneming en ontmoetingsplaats in Rotterdam Delfshaven.

Momenteel ben ik druk doende met de communicatie voor en rondom één van de meest bekende Schiezicht-projecten, t.w. het jaarlijkse Kadefestival, hét festival van de wijk Tussendijken aan de Spangesekade. Ditmaal vindt het festival plaats op zondag 27 augustus van 12 tot 20 uur. En ook dit jaar weer biedt het Kadefestival een keur aan leuke activiteiten voor jong en oud, van waterpret, muziek, theater, kunstexposities, creatieve workshops, artist market en eten en drinken uit alle denkbare windstreken. In de vier jaar van haar bestaan is het Kadefestival uitgegroeid tot een ware showcase van al het creatieve en ondernemende talent dat dit stukje Delfshaven te bieden heeft: elke editie komt namelijk tot stand met, voor en door bewoners en ondernemers van de wijk. 


En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert Schiezicht samen met een aantal programmapartners nog eens een twee lang durend Zomerprogramma: in de periode van 13 augustus t/m 3 september is er bijna elke dag wel iets te doen in en rondom Schiezicht aan de Spangesekade en de Mathenesserdijk. Houdt de gloednieuwe Online Agenda dan ook goed in de gaten!

Ook Studio PuRRR is één van de programmapartners van het Kadefestival. Zo organiseren we een aantal Artists Salons: kleinschalige bijeenkomsten voor kunstenaars uit Delfshaven, met als doel het vergroten van zichtbaarheid van kunst, cultuur en creatief ondernemerschap in het gebied; en is op zondag 3 september de eerste try out van ons pop up restaurant Tante Timmie Kookt in onze studio. 

Tijdens het Kadefestival zelf zetten we onze deuren wagentijd open, voor een 'open atelier'. Bezoekers van het overigens gratis toegankelijke festival kunnen dan een kijkje komen nemem hoe het er bij ons uit ziet, met ons in gesprek over wat we doen en natuurlijk is er dan ook een kleine showcase van Witty Art en het kostuumwerk en de 3D textielkunst van mijn creatief partner Deborah van de Beld (House of Westenwind). 

Je bent van harte welkom op zondag 27 augustus bij Studio PuRRR aan de Spangesekade!



Last but not least: de grafische vormgeving t.b.v. het Kadefestival werd verzorgd door Theo Ruys Visuele Communicatie